Un alt fel de taxi: Dacia Dokker, taxi pentru persoane cu dizabilitati locomotorii

O a doua mare companie de taxi  din Bucuresti ne-a ales pentru transformarea unui Dacia Dokker intr-o masina accesibila scaunului rulant.  Intre timp a fost randul tarii vecine, Bulgaria, care a comandat masina adaptata pentru un serviciu de transport al unui oras situat la sud de Dunare.

07 Mai 2018
taxi dizabilitati

De ce noi? De ce Dacia Dokker?

In prezent, putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru acest proiect care corespunde cerintelor pietei  dar si standardelor europene. Sistemul este produs in Europa si a fost supus incercarilor in laboratoarele de profil. Este autorizat de catre fabricantul Dacia, exista un acord semnat in acest sens.  Materialele sunt premium, nu exista zgomote la denivelari iar finisajele sunt deosebite. Manevrabilitatea este facila iar autovehiculul poate fi folosit cu usurinta si in regim de taxi normal atunci cand scaunul rulant nu se afla in masina , toate cele 5 locuri au utilitatea standard. Sistemele suplimentare de siguranta, iesirile de urgenta, spatiul interior generos, confortul, sunt cerinte care devin dotare standard in vehiculele modificate de noi.

Rampa de acces poate sustine pana la 300kg iar sistemul nu ingreuneaza masa totala a vehiculului. Modificarile constructive se fac conform indicatiilor tehnologice ale producatorilor sub atenta supraveghere a Registrului Auto  Roman.

 

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share