Tramvai adaptat pentru accesul scaunului rulant, in Timisoara, cu ajutorul liftului nostru - Access™

In urma cu doi ani am creat un proiect original, la cererea unor constructori autohtoni de vagoane ce urmau sa modernizeze aceste tramvaie. Echipa Mobility Networks a adaptat cu succes proiectul de autocar la platforma tramvaiului si astfel, locuitorii cu dizabilitati dar si cei cu mobilitate redusa din frumosul oras din vestul Romaniei se pot bucura de normalitate, de acces facil in tramvai, un tramvai adaptat pentru accesul scaunelor rulante de orice fel.

24 Noiembrie 2016

Access™ -  Liftul semi-automat sau complet automat este proiectat pentru accesul pe ușile central laterale ale autobuzelor urbane cu podea înaltă și folosește treapta vehiculului pentru a ascunde platforma atunci când este depozitată.

In doar 60 de secunde, operatorul tramvaiului poate desfasura o platforma robustă gata să preia pana la 300 de kg sarcina de lucru.

Toate mecanismele sunt protejate de coroziune, întrucât sunt adăpostite într-o casetă poziționată între podeaua interioară a vehiculului și partea exterioară a șasiului. Toate casetele, galvanizate, au fost inteligent proiectate astfel că locul de amplasare este accesibil, iar montajul nu ridică probleme legate de componentele de autobuz din jur.

Atunci când este acționat de la distanță prin intermediul unei telecomenzi sau prin buton de control montat pe bord, liftul va ieși automat din casetă, pregătit pentru poziționarea manuală a balustradelor. Astfel, o platformă sigură, robustă, cu opritor automat de rulare va fi gata pentru ridicarea sau coborârea persoanelor aflate în scaun rulant sau a pasagerilor imobili.

Pot fi proiectate și versiuni personalizate sau complet automate, la cerere, astfel încât acest lift să ofere o înălțime de ridicare de top în industrie. Platforma telescopică include balustrade de siguranță, suprafețe anti-derapante și o vizibilitate crescută a marginilor.

 

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share