Primul taxi adaptat fabricat in Bucuresti pentru bucuresteni

Suntem onorați să anunțăm oficial că în București s-a comandat și finalizat primul taxi adaptat pentru accesul scaunului rulant în vehicul. Este vorba despre un vechiul Dacia Dokker, productie 2017 la care s-a montat un kit de conversie in service-ul nostru din Bucuresti.

22 Martie 2017

 S-a montat kit  de conversie in vehicul adaptat scaunelor rulante, sisteme de retinere Q'STRAINT. Vehiculul poate circula in varianta cu cinci locuri sau in varianta cu doua locuri in fata si un scaun rulant in spate Cerintele regulamentelor CEE-ONU nr 14; 17 si 34 se considera indeplinite in baza rapoartelor de incercare din documentatia anexata comenzii de incercari si mentionate in raportul de incercari Varianta avizata in baza raportului de incercare 190/17 eliberat de RAR-DOT.

Vehiculul are centuri electrice retractabile, iesire de siguranta spate, o inaltime de acces de1,39m iar inaltimea de conformt pe axa spate este de 1,43m. Se pot transforma atat vehicule diesel, benzina iar in scurt timp  vom putea monta si pentru varianta pe gaz GPL. 

Este important de stiut, companiile de taxi,  conform Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, trebuie sa asigure cel putin o masina adaptata transportului persoanelor care utilizeaza fotoliul rulant. Pentru noi este important acest aspect, astfel comaniile de taxi au un pret special.

Martie 2017, Mobility Networks Eastern Europe

 

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share