PLS, companie a grupului Mobility Networks, prezintă inovații de talie mondială în ce privește liftul Access™, în cadrul expoziției Coach & Bus Live

Mobility Networks este unul din liderii mondiali în soluții de acces al utilizatorilor de scaun rulant în autobuze, autocare, microbuze și vehicule domestice. Parte a grupului Mobility Networks, compania Passenger Lift Services (PLS) este lider în UK în ceea ce privește design-ul, construcția și mentenanța lifturilor automate și rampelor pentru sectorul vehiculelor de transport de persoane.

23 Martie 2016
Adam Beck, Managing Director PLS, demonstrează inginerilor de la Plaxton funcționarea noului concept de lift AccessTM (Mega-H) creat pentru compartimentul de schiuri al autocarelor la Coach & Bus Live

În cadrul expoziției Coach & Bus Live 2015, PLS a prezentat o serie de caracteristici de pionierat ale produselor sale, ce vin să îmbunătățească soluțiile de acces existente – rezultând avantaje suplimentare pentru cei ce executa conversii auto, operatori și pasageri. Această excelență crescută în domeniul ingineriei este alimentată de preocuparea renumită a companiei pentru cercetare și dezvoltare, la care se adaugă avantajul conexiunilor globale deținute de Mobility Networks. Cu birouri în toată lumea, Mobility Networks continuă expansiunea sa internațională alături de producători și furnizori de specialitate, astfel, cele mai bune componente și tehnologii pot fi utilizate spre avantaj maxim în întreg portofoliul Access™ al PLS. Cele mai recente dezvoltări ale produsului Access™ de la PLS livrează avantajele reducerii în greutate, îmbunătățirea gradului de utilizare și a mentenanței simplificate prin folosirea unor componente comune pe parcursului procesului de fabricație.


Mike Simmonds, CEO al Mobility Networks a declarat: “Ca parte a Mobility Networks, PLS a fost încântată de feedback-ul referitor la inovațiile sale cele mai recente aferente liftului Access™. Puterea internațională a Mobility Networks oferă companiei PLS posibilitatea să utilizeze spre avantajul clientului final mai multe idei și soluții de ultimă generație din întreaga lume. Astfel, reputația sa de lider în industria lifturilor de acces pentru vehicule va continua să se mențină intactă acum și pe viitor.”


Afișate pe un dispozitiv complet funcțional, noile inovații prezentate de PLS includ:
•    Cel mai recent lift creat, liftul pentru compartimentul de schiuri al autocarelor, acum și cu platformă extinsă
•    Un soclu total nou ‘Mega-H’ al liftului de compartiment pentru autocare
•    Reducerea în greutate a platformelor de lift interior și lift tip casetă AccessTM Lite

‘Mega-H’este prima alegere când e vorba de instalarea pe autocare deja existente, PLS oferind un pachet cuprinzător și competitiv pe piață.
Liftul Access™ conceput pentru compartimentul de schiuri este o platformă de pasageri robustă, largă, complet automată, ce asigură accesul scaunului cu rotile în autocarele executive și de lux.

Versiunea ‘Mega’ asigură cea mai lungă paltformă tip casetă de ridicare de pe piață, cu o sarcină impresionantă de încărcare de 500 kg. Acest lift încorporează acum cel mai recent concept al PLS în ceea ce privește platforma, aceasta fiind regândită pentru o desfășurare mai ușoară și depozitare prin introducerea noului ‘indice de piston’. Durabilitatea și siguranța au fost de asemenea imbunătățite printr-un ‘Pod’, care oferă o mai bună ‘blocare pozitivă’. Noul design al platformei facilitează includerea unor margini mai înalte ale platformei de ridicare – oferind un plus de liniște sufletească a utilizatorilor de scaun rulant atunci când sunt ridicați la nivelul podelei autocarului. Panourile rampei sunt acum lipite folosind o tehnologie de ultimă generație, astfel că nituirea nu mai este necesară – obținându-se un timp de producție redus și un aspect estetic îmbunătățit.


Opritorul automat a fost de asemenea re-proiectat folosind concepte de design de la alte produse Mobility Networks. Acum este fabricat dintr-o singură componentă mai robustă și include o muchie nouă din cauciuc, care asigură un contact mai precis între platforma de ridicare și suprafața solului. Combinate cu o reducere de 20kg, toate acestea duc la menținerea liftului PLS Access™ pentru compartimentul de schiuri al autocarelor, ca primă alegere a operatorilor de autocare.

Alături de consola principală, în cadrul expoziției au fost prezentate și alte exemple din portofoliul în creștere al Mobility Networks. Acestea includ un exemplu de reamenajare podea cu FlexiRail care asigură o securizare flexibilă a scaunelor și a pasagerilor aflați în scaune rulante și de asemenea cel mai nou produs construit din aluminiu - IVA Bumper Step. Această treaptă asigură un acces facil pe ușile din spate ale microbuzelor, pentru pasagerii cu mobilitate redusă și poate fi montată deasupra casetei unui lift. Acest nou design conceput 100% din aliaj, cu două elemente de consolidare din aliaj extrudat care oferă fermitate, a înlocuit rama originală din oțel. Acest produs nou cântărește doar 7.5kg, oferind o economie în greutate de 16.5kg ce rezultă într-o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil.

 
www.passengerliftservices.co.uk  www.mobilitynetworksgroup.com

 

În imagine:

Adam Beck, Managing Director PLS, demonstrează inginerilor de la Plaxton funcționarea noului concept de lift Access™ (Mega-H) creat pentru compartimentul de schiuri al autocarelor la Coach & Bus Live

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share