Passenger Lift Services – partener Mobility Networks anunță un nou CEO

Passenger Lift Services Limited (PLS), renumitul specialist în soluții de lifturi de pasageri pentru vehicule accesibile anunță numirea antreprenorului internațional Mike Simmonds în funcția de CEO.

03 Martie 2014

PLS a luat ființă în Oldbury, West Midlands și este un nume în proiectarea, fabricarea și mentenanța lifturilor automate și rampelor de scaune rulante pentru autobuze, autocare și vehicule specializate.

Privit ca lider de piață în UK pentru lifturile de pasageri montate sub podea, PLS a livrat de-a lungul timpului o gamă de produse și servicii fără pereche, încă din anul 1990. Acum, sub noul proprietar, PLS va continua să facă o muncă de pionierat pentru a oferi soluții de ultimă oră de accesibilizare vehicule, care să asigure o versatilitate de neegalat, fiabilitate și siguranță. 

Mike Simmonds, care îi înlocuiește pe Tony Boll – ex Managing Director și Colin Thomas –Director Operațiuni, va conduce acum afacerea cu viziunea unei creșteri a cotei de piață la nivel mondial.

Adam Beck - Director tehnic, Mike Pitt - Director de vânzări și Paul O’Connor - Director de producție, vor rămâne în funcții în cadrul PLS și sunt încântați să lucreze cu Mike pe măsură ce afacerea pășește intr-o nouă eră de succes.

Mike Simmonds este un antreprenor foarte respectat și de mare succes, cu o experiență amplă în industria accesibilității vehiculelor. Mike a înființat Q’Straint (Europa) și a avut funcția de Managing Director pentru mai mult de 18 ani, timp în care a orchestrat dezvoltarea afacerii pe o platformă globală, vastă. Ulterior, părăsind această poziție, Mike a început să dezvolte câteva noi oportunități de afaceri internaționale și continuă să sprijine câteva organizații caritabile. Acestea includ Mobility Choice – rol de Administrator, Mobility Roadshow - organizator; BEARR Trust - o asociație care sprijină copiii și categoriile sociale dezavantajate din zone precum Rusia și Europa de Est și organizația caritabilă Porchlight, cu sediul în Kent, pentru persoane fără adăpost. Mike a declarat: “Oportunitatea de a intra intr-o astfel de afacere de succes drept noul ei CEO reprezintă o piatră de hotar în cariera mea.

PLS are o reputație de neegalat în acest sector de piață și eu prețuiesc valoarea expertizei și talentului echipei actuale care produce excelență în inginerie zi de zi. Pe clienții actuali ai PLS îi asigur ca operațiunile, serviciile și calitatea produselor vor continua și pe parcursul acestei perioade de tranziție.” Mike conchide: “Intenția mea este să construiesc pe forța actuală a PLS prin implementarea unor strategii dinamice și inovatoare astfel încât afacerea să înainteze într-o manieră progresivă. Acestea sunt timpuri senzaționale pentru PLS, cu investiții noi în întreprindere, care cred că ne vor ajuta să servim și mai bine clienții noștri actuali, beneficiind în același timp de oportunitățile de export în curs de dezvoltare.” 

În imagine:

Pe primul rând, de la stânga la dreapta, Mike Pitt – Director de vânzări, Paul O’Connor – Director de producție și Adam Beck – Director tehnic. Deasupra: Mike Simmonds - CEO PLS.

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share