Obloane hidraulice de incarcare pentru marfuri

Obloanele ridicatoare hidraulice de incarcare a marfurilor de orice tip sunt  produse in fabrica noastra din Italia, http://www.caroil.com

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in piata din Europa Centrala, Mobility Networks, prin fabrica sa Caroil, isi propune sa extinda reteaua de vanzari si service pe aceasta gama si in Europa de Est. Acum se lucreaza intens la o retea de service si de vanzari pentru aceste lifturi comerciale, obloane de incarcare care vor deservi companiile de profil.

27 Noiembrie 2017
Obloane de incarcare hidraulice

Platformele de incarcare din Aluminiu, actionate electrohidraulic pot ajuta la incarcarea marfurilor de orice tip. Atfel, orice volum poate fi urcat in limita spatiului util al vehiculului iar greutatea utila de incarcare poate ajunge pana la 3000kg.

Astfel, obloanele autoridicatoare produse de noi se diferentiaza prin calitatea deosebita si tehnologia de fabricatie inovatoare care anual se adapteaza cerintelor pietei.

Indiferent de modul de utilizare, incercarile de fiabilitate la care sunt supuse echipamentele inainte de omologarea produselor dar si experienta utilizatorilor finali demonstraza faptul ca produsele sunt de inalta calitate, finisaje placute, fara zgomote iar viteza de descarcare-incarcare este de invidiat.

In plus, sistemul de postvanzare va fi unul modern, cu stoc de piese de schimb in Depozitul din Romania, cu o retea de service care sa acopere toata Regiunea Europa de Est, inclusiv Romania.

Pentru vizualizarea produselor intrati in pe urmatorul site CAROIL

Ofertele pot fi solicitate la sales@mobilitynetworks.ro sau telefonic la 0740333388

 

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share