Mobility Networks, specialistul internațional în soluții de acces pentru vehicule, a achiziționat Caroil Systems din Italia

Grupul Mobility Networks, specialistul mondial în soluții de accesibilizare a vehiculelor pentru persoanele imobilizate în scaun rulant, își extinde în mod semnificativ operațiunile sale în Italia și își consolidează portofoliul său internațional de produse, ca urmare a achiziției companiei Caroil Systems S.p.a.

28 Octombrie 2015
Leandro De Aguiar, Director general Mobility Networks Italia (stanga), este felicitat de Mike Simmonds, Director general și CEO Mobility Networks (dreapta).

Localizată în Palidano di Gonzaga, Italia, compania Caroil Systems a fost un furnizor foarte apreciat de lifturi electrice tip platformă pentru vehicule comerciale încă din anul 1996. A fost preluată de către Mobility Networks ca urmare a dificultăților comerciale apărute chiar de la începutul acestui an, astfel, clienții existenți și cei viitori vor putea beneficia în continuare de produse și servicii de talie mondială. 

Mobility Networks este un specialist multi-național, cu activitate de pionierat, în lifturi și rampe pentru scaune rulante, vehicule accesibile scaunului rulant și alte asemenea produse de acces atat pentru vehiculele de transport pasageri (PVC) aparținând sectorului public cât și pentru vehiculele accesibile scaunului rulant (WAV) aparținând sectorului privat. Printr-o sinergie de contacte la nivel mondial, birouri regionale și fabrici de renume, Mobility Networks oferă o sursă unică a celor mai bune soluții de acces din întreaga lume. Condus de antreprenorul internațional și CEO al Mobility Networks, Mike Simmonds, sediul central al Mobility Networks situat în Kent, UK, gestionează o infrastructură controlată, oferind servicii ce străbat toate continentele. Odată cu adăugarea Caroil, Mobility Networks și-a extins rețeaua de servicii în Italia. Actualul Director general al Mobility Networks Italia, Leandro De Aguiar, va deține aceeași funcție și pentru Caroil Systems S.p.a, avand la bază o experiență vastă în industria de profil. 

Leandro a declarat: “Această achiziție reprezintă un pas important în dezvoltarea Mobility Networks și va oferi clienților noi și celor existenți beneficii mai mari, o gamă mai largă de produse și un plus de valoare. Pe de altă parte, expertiza inginerilor de la Caroil poate fi acum extinsă la scară globală în cadrul portofoliului de produse Mobility Networks. În ansamblul ei, această dezvoltare comercială a Mobility Networks va asigura menținerea poziției sale de pionier la nivel mondial în ceea ce privește accesibilitatea pasagerilor în scaun rulant.” 

Leandro a continuat: “Pe măsură ce înaintăm în această perioadă de tranziție, am dori să mulțumim tuturor clienților, furnizorilor și angajaților Caroil pentru înțelegerea și bunăvoința de care dau dovadă. Compania este acum, din nou, pe deplin funcțională. Considerăm că ne așteaptă multă muncă, însă, și eu și echipa, credem că această aventură va fi de succes.” 

Mike Simmonds, CEO Mobility Networks a adăugat: “În ceea ce privește Grupul Mobility Networks, din achiziția Caroil vor beneficia toți cei ce execută conversii auto, toți operatorii de flote și producătorii de vehicule din întreaga lume. Aceasta ne va permite să împărtășim cercetarea și dezvoltatea (R&D) cu ceilalți producători din grupul nostru, cum ar fi Passenger Lift Services (PLS) din UK – rezultând capacitatea de a împinge și mai departe limitele inovației. În plus față de divizia lifturilor de acces pentru scaune rulante, această achiziție include de asemenea și Elephantcar – divizia de lifturi comerciale a Caroil. Suntem încântați să fim implicați acum și în această zonă de afaceri, astfel, Mobility Networks își va putea lărgi baza de clienți și extinde serviciile în noi sectoare de activitate. Cred cu tărie că Leandro are perspicacitatea necesară pentru a îndeplini această nouă provocare interesantă, pe masură ce Mobility Networks va continua să livreze excelență neegalată în siguranță și accesibilitate pe întreg globul pământesc.”

Now acquired by Mobility Networks, the Caroil Systems headquarters located in Palidano di Gonzaga, Italy

www.mobilitynetworksgroup.com/it

* SFÂRȘIT *


Grupul Mobility Networks 

Înființat în anul 2014, cu sediul central în Kent, UK, Mobility Networks este specialist și lider multi-național în soluții de acces pentru vehicule. Mobility Networks oferă o sursă unică pentru toate cele mai recente inovații din întreaga lume în ceea ce privește accesibilizarea vehiculelor. Cu un portofoliu care este în permanență expansiune, produsele sale includ în prezent lifturi de acces auto, rampe, trape, sisteme de deschidere uși și vehicule accesibile scaunului rulant, precum și kituri de podea coborâtă. 

Mobility Networks combină expertiza globală cu sțiința locală, livrând un serviciu de talie mondială. Echipa sa multi-lingvistică este pe deplin angajată în rezolvarea tuturor nevoilor producătorilor de vehicule, a celor ce execută conversii auto precum și a operatorilor de transport. Astfel, toate aspectele legate de accesibilitate, siguranță și conformitate legislativă la nivel mondial pot fi indeplinite acum și oricând în viitor. Produsele de pionierat ale Mobility Networks sunt sinonime cu fiabilitate și calitate, fiind completate printr-un program de sprijin holistic care asigură consultanță în design, instalare și service. 

 

Publicat în numele:
Mike Simmonds, CEO
Mobility Networks (Holdings) Ltd.
12 Estuary View Business Park
Whitstable, Kent. CT5 3SE
United Kingdom

Tel: +44 1227 505022
Email: info@mobilitynetworksgroup.com
www.mobilitynetworksgroup.com

Leandro De Aguiar, LATAM Manager
Mobility Networks Italy Srl
Via Matteotti 43
Gatteo A Mare, FC
47043, Italy
Tel: +39 320 666 5997
E-Mail: leandro@mobilitynetworksgroup.com
Skype: leandro.de.aguair
www.mobilitynetworksgroup.com/it

Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe:
Jon Nock, Director
iDIS Creative Marketing Partnership
6B (First Floor), The Courtyard
Meadow Bank, Furlong Road
Bourne End, Bucks. SL8 5AU
United Kingdom

Tel: +44(0)7786 245896
Email: jon@idiscreativemarketing.co.uk
www.idiscreativemarketing.co.uk

 

În imagine:

1. Leandro De Aguiar, Director general Mobility Networks Italia (stanga), este felicitat de Mike Simmonds, Director general și CEO Mobility Networks (dreapta). 2. Sediul central al Caroil Systems, localizat în Palidano di Gonzaga, Italia, acum aparținând Mobility Networks.

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share