Liftul i-Class, rezultatul a 25 de ani de experienta in domeniu si masina electrica

Cel mai nou produs al nostru, i-Class a fost montat pe o masina electrica. Proiectul comun a fost prezentat in Anglia la o expozitie de profil in luna Aprilie a acestui an.

 

07 Mai 2018
Lift pentru persoane cu dizablitati

i-Class isi propune sa uimeasca nu numai prin silentiozitate, greutate scazuta, materiale deosebite si posibilitatea de a fi produs in variante functie de necesatiatile clientului. Astfel poate ridica de la 363kg pana la 500kg, poate sa aibe forme si dimensiuni diferite, o suprafata de antiderapare imbunatatita iar designul platformei este unic, modern astfel inca sa-i stea bine dar si sa se deschida usor, rapid, fara o complexitate in miscari,  insa vine si cu un ECU inteligent care poate comunica usor cu soferul ptrintr-o aplicatie pe telefon.

In Birmingham, partenerul nostru Euromotive l-a montat pentru prima data pe un van electric, premiera si pentru piata din Marea Britanie.

Produsul va fi disponibil in Estul Europei   incepand cu vara acestui an, 2018.  Liftul respecta cerintele europene si normativele de siguranta si calitate EU.

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share