Cel mai nou lift de pasageri în scaun rulant creat de PLS cu cea mai mare capacitate de ridicare, a fost montat pe noul autocar accesibil Plaxton Leopard

Passenger Lift Services (PLS), specialist și lider mondial în lifturi electrice pentru vehicule accesibile de pasageri, a proiectat și instalat cel mai puternic lift de scaun rulant pe noul autocar Plaxton, cu caroserie Leopard și șasiu B8R Volvo.   

13 Aprilie 2016

Parte a grupului Mobility Networks, PLS este lider in lifturi electrice pentru vehicule accesibile. Liftul său de pionierat tip casetă, ”mega-H” cu o capacitate crescută de încărcare de 500kg, față de capacitatea standard de 400 kg, a fost montat pe un nou vehicul operat de Woodstones în Kidderminster, în compartimentul central de jos al acestuia.

 Acest lucru reprezintă o realizare inginerească semnificativă în proiectarea și fabricarea unei soluții electrice având o capacitate de ridicare așa de mare și totuși cu o economie de 20kg în greutate, aceasta fiind bazată pe modelele anterioare ale PLS. Acest lift Mega-H, de ultimă generație, încorporează cele mai noi caracteristici inovative oferind performanță și siguranță îmbunătățite. Aceste caracteristici includ balustrade operabile ușor, care se blochează rapid, margini laterale mai înalte ale platformei și brațe de montaj complet reglabile, pentru o instalare mai eficientă.

 

Pasagerii în scaune rulante și electrice, inclusiv cei cu o greutate totală mai mare, pot acum beneficia de accesibilitate rapidă și sigură cu un risc minimizat pentru operator.

Vehiculul este echipat cu 57 de scaune de pasageri Brusa Extend 300, un scaun de șofer, unul de ghid și trei seturi de scaune detașabile în vederea găzduirii unui scaun cu rotile. Acesta poate fi fixat în șinele de podea cu ajutorul  retractoarelor.  

 

Ken Albon, Key Account Manager la Alexander-Dennis Ltd (Plaxton) a declarat: “Plaxton a echipat de-a lungul celor aproapre 16 ani multe tipuri de lifturi pentru scaune rulante pe autocarele sale. Dar am ales echipamentul PLS pentru vehiculele noastre, lucrând deja de câțiva ani buni împreună, deoarece instalarea lifturilor PLS este simplă, necesitând o zi în total atât pentru montaj cât și pentru instruire. În opinia noastră, lifturile PLS sunt probabil cele mai ușor de utilizat de pe piață”

Adam Beck, Managing Director PLS a concluzionat: “Echipa PLS este mândră de finalizarea instalării acestui lift pentru Plaxton, deoarece încorporează toate noutățile inginerești dezvoltate de noi în ultima vreme. Acest lift de generație nouă Mega-H demonstrează de asemenea misiunea noastră de a fabrica produse ce încorporează componente comune, astfel încât să existe o disponibilitate mare a pieselor de schimb, iar întreținerea echipamentului să fie cât mai eficientă pentru clienți. Acest lift PLS de ultimă generație va asigura performanță și siguranță pentru Woodstones și clienții săi cu dizabilități mulți ani de-acum încolo.”

www.passengerliftservices.co.uk  www.mobilitynetworksgroup.com

 

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Share