Alegerea soluțiilor de accesibilizare auto oferite de Mobility Networks pe baza calității sporite, a rezistenței și durabilității este doar începutul.

Această alegere asigură de asemenea un pachet complet de suport internațional ce încorporează servicii de consultanță, instalare, îndrumare tehnică, garanții, instruire și proiectare produs, de top în industrie. Fiecare departament al Mobility Networks este dovedit a fi de încredere în furnizarea de servicii pe baza angajamentelor luate.

Servicii client

Unul dintre cele mai importante obiective ale echipei desemnate Mobility Networks furnizează un serviciu clienți eficient și personalizat. Echipa din UK ce se află în Whitstable, Kent înțelege cerințele actuale ale sectorului de vehicule comerciale și sunt gata să rezolve toate cererile de rampe și lifturi de acces.

Echipa practică proceduri interne riguroase, o bună comunicare și o atitudine pozitivă, astfel încât să ofere în mod constant livrări eficiente de produse și servicii Mobility Networks. Expedierea rapidă și procedurile de comandă simple reduc inconveniențele pentru clienții Mobility Netoworks, iar echipa multi-națională și multi-lingvistică poate răspunde oricăror cereri din întreaga lume.

Soluții instalare

Prin contactele sale extinse și diversitatea persoanelor implicate, Mobility Networks poate recomanda, furniza și instala eficient o rampă sau un lift pe un vehicul accesibil într-o mulțime de țări. Are de asemenea capacitatea de a trimite ingineri specialiști ce sunt de încredere și pe care te poți baza în ceea ce privește instalarea produselor Mobility Networks pe o varietate de tipuri de vehicule.

După instalare, se poate asigura servisare regulată, optându-se pentru o selecție de pachete de suport disponibile în funcție de nivelul de mentenanță preferat. Montatorii locali Mobility Networks au crescut la număr, toți având cunoștințe aprofundate despre ultimele și deopotrivă tipurile mai vechi de vehicule, astfel că o varietate de cerințe ale parcului auto pot fi soluționate fie retroactiv, fie în timpul fabricării autovehiculului.

Asistență tehnică și consiliere

Mobility Networks poate oferi informații cuprinzătoare celor ce execută conversii sau producătorilor de vehicule în cadrul asistenței furnizate pe parcursul unei instalări ulterioare sau în timpul fabricării autovehiculului. Dacă sunt necesare indicații tehnice, consiliere sau suport referitor la potrivirea și adaptabilitatea unui produs de acces pe un anumit tip special de vehicul, membrii echipei Mobility Networks pot face acest serviciu.

La nivel internațional, Mobility Networks este capabilă să colaboreze cu producătorii de vehicule pentru a se asigura că rampa sau liftul de acces instalate respectă toate cerințele specifice și standardele de siguranță.

Consultanta si proiectare vehicule

Solicită informații

Share