Selectarea și comandarea unui produs Mobility Networks este ușoară. Divizia de servicii clienți este bazată pe sprijinul întregului personal de achiziții în timpul unei tranzacții, astfel încât livrarea să se realizeze fără inconveniente.

În primă instanță se recomandă ca toate solicitările să fie transmise sediului central al Mobility Networks astfel încât să poată fi discutate specificațiile individuale de produs. Echipa multi-lingvistică este pregătită să ofere consultanță eficientă pentru orice tip de cerere și dacă este necesar, inginerii noștri de proiectare pot oferi orientări din punct de vedere tehnic

Odată ce a fost selectată soluția de acces optimă, produsul poate fi comandat dupa semnarea unui contract de achizitie. Dacă este solicitat și montajul, costurile estimative pentru acest serviciu vor fi furnizate odată cu stabilirea unei date convenabile pentru efectuarea acestuia.

Soluțiile de acces personalizate necesită timp suplimentar pentru evaluare și producție și pot presupune chiar o vizită din partea Mobility Networks. Aceasta pentru a ne asigura că produsul proiectat special pentru dumneavoastră este fabricat și montat exact pe specificația vehiculului și a necesităților de utilizare ale produsului respectiv.

Consultanta si proiectare vehicule

Solicită informații

Share