Toate produsele Mobility Networks sunt conforme cu cele mai noi standarde de siguranță internaționale și compania noastră este mândră să afișeze toate certificările ce reflectă excelență în inginerie.

Atingerea standardelor de siguranță specifice fiecărei tări în parte este o specialitate a Mobility Networks pe baza cunoștințelor sale globale. Mobility Networks va ajuta compania ta să respecte următoarele directive:

Directiva EC 95-54-EC

Această Directivă solicită producătorilor să obțină omologarea de tip pentru toate vehiculele, subansamble electronice, componente și unități tehnice separate.

Omologarea Europeană de tip a întregului vehicul (ECWVTA)

ECWVTA se bazează pe Directivele EC și prevede omologarea vehiculelor în întregimea lor, în plus față de sistemele de vehicule și componentele separate. Această certificare este acceptată în toate țările aparținând Uniunii Europene fără a mai fi nevoie de alte testări, decât dacă un standard a fost actualizat sau design-ul vehiculului se schimbă.

Omologarea de tip, națională, pentru seriile mici

NSSTA este o schemă națională pentru producătorii de volume mici care intenționează să vândă doar în UK. Avantajele NSSTA-ului sunt cerințe tehnice relaxate în anumite privințe, o abordare mai pragmatică a cerințelor referitoare la Conformitatea Producției (CoP) și reducerea cerințelor administrative.

Reglementările privind operațiunile de ridicare și echipamentul de ridicare 1998 (LOLER)

Mobility Networks poate organiza prin intermediul inspectorilor de sănătate și siguranță din cadrul HSE, inspecții de acreditare LOLER. Aceste inspecții sunt menite să asigure respectarea reglementărilor de către oamenii și companiile care dețin, operează sau controlează echipamentul de ridicare. Sunt incluse toate organizațiile ai căror angajați folosesc echipament de ridicare, fie că este în proprietatea lor sau nu. LOLER de asemenea cere ca toate echipamentele folosite pentru ridicare să fie potrivite cu scopul pentru care sunt utilizate, adecvat marcate, potrivite cu manevrele ce trebuie efectuate și, în multe cazuri, să reprezinte obiectul unor examinări statutare periodice, aprofundate.

Procurarea și utilizarea reglementărilor echipamentului de lucru 1998

Reglementările PUWER plasează responsabilități oamenilor ți companiilor care dețin, operează sau controlează echipamentul de lucru. PUWER plasează de asemenea responsabilități organizațiilor și întreprinderilor ai căror angajați folosesc echipamentul de lucru, chiar dacă acesta se află în proprietatea lor, chiar dacă nu.

Consultanta si proiectare vehicule

Solicită informații

Share