Despre noi

Mobility Networks este specialistul mondial în lifturi și rampe pentru vehicule accesibile.

Reunind tot ce e mai bun în lifturi, rampe și alte produse convenționale sau personalizate pentru pasagerii aflați în scaun rulant, Mobility Networks combină expertiza globală cu informațiile locale pentru ca toate soluțiile indicate să furnizeze calitate, fiabilitate și o aplicabilitate de neîntrecut. Această organizație multi-națională constă într-o echipă talentată, raspândită la nivel mondial, ce oferă afacerii tale o gamă de produse de neegalat pentru vehicule accesibile.

Testarea riguroasă a tuturor soluțiilor Mobility Networks asigură fiabilitate maximă și reduce eventualele riscuri asociate transferului de pasageri aflați în scaune rulante.

Indiferent de volumul cererii, de la o singură bucată până la echiparea unei flote întregi, clienții noștri pot sta liniștiți, întrucât fiecare reprezentant în parte al Mobility Networks va face totul pentru ca să livreze, de fiecare dată, cea mai potrivită soluție individuală de acces. Pe baza înțelegerii globale a vehiculelor accesibile și a experienței regionale aprofundate, membrii multi-lingviști ai Mobility Networks asigură o expertiză care se clasează mereu pe locul intâi. 

Calitate:

Cunoașteți caracteristicile vehiculului accesibil pe care îl doriți dar nu găsiti soluții? Mobility Networks Eastern Europe este renumită pentru efectuarea de conversii și adaptări auto pentru persoanele cu handicap și garantează calitate și finisaje de excepție.

Flexibilitate:

Putem efectua conversii pe o gamă largă de modele pentru a crea vehicule adaptate transportului de persoane în scaune cu rotile și taxiuri accesibile. Mobility Networks specialist în soluții de accesibilizare auto pentru persoanele cu dizabilități furnizează vehicule accesibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Opțiuni:

Oferim soluții la prețuri competitive, sporiți libertatea și confortul dumneavoastră. Utilizați produsele noastre de andocare sau de asistentă mecanizată pentru a va personaliza autovehiculul.

Share