VW Crafter adaptat pentru transportul scaunelor rulante

In noiembrie 2016 am adaptat un vehicul VW Crafter dintr-un M2, destinat transportului de persoane intr-un vehicul M1 care poate transporta pana la trei scaune rulante. Astfel masina a fost adaptata pentru a deservi nevoilor comunitatii din Bucuresti.

Scaune ergonomice, sisteme de fixare ale scaunelor rulante, lift pentru accesul scaunelor rulante in vehicul, modificarea podelei si astfel, prin conversie, vehiculul a devenit accesibil persoanelor cu dizabilitati. Vehiculul a fost supus testelor de incercari in cadrul Institutului de Incercari Aerospatiale conform cerintelor RAR.

 

Au fost inlocuite scaunele existente cu scaune Intap Ergobus S1ERB04 cu picioare N0AZM06 cu fixare pe sina aluminiu FLEXI RAIL FR-01. Au fost montate sine aluminiu Q'Straint pentru fixare sisteme ancorare Q'Straint pentru trei carucioare rulante si lift hidraulic pentru carucioare rulante. Cerintele privind ancorajele centuri pentru scaunele INTAP demonstrate prin rapoartele de incercari 121101-14-TAC emis de TUV SUD Czech si 15-00180-CP-PRG-00 emis de TUV SUD AUTO SERVICE GmbH. Cerintele privind sistemul de retinere al scaunului rulant montat in stadiul 2 si al pasagerilor asezati in acestea sunt considerate indeplinite pe baza raportului de incercare emis de RAR-CI avand nr: 1242A/2015. Sisteme retinere pasageri cu dizabilitati, marca Q'Straint. Demonstrare indeplinire cerinte ISO10542 prin raportioncercari nr. iQQUK4180204 emis de iQ Research Centre of Excellence, Kent UK. Varianta avizata in baza raportului de avizare nr.1242/2016 eliberat de RAR-C.I.

Consultanta si proiectare vehicule

Furnizam informații pentru cei ce execută conversii sau pentru producătorii de caroserii

Solicită informații

Programare service

Fă o programare în service folosind formularul online

Vreau o programare
Certificat ISO 9001
Certificat IQNET

Share